Om foreningen

Præstø Handel- og Erhvervsforening blev stiftet den 6. oktober 1883 og siden arbejdet på at gøre Præstø til en købstad, der er værd at besøge for både lokale og turister.

Her i nutiden arbejder vi fortsat på den samme måde og med samme mål. Nemlig at gøre Præstø til den bedste lille købstad og by at bosætte sig i. Jo mere vi kan skabe a lokale fordele for de handlende og forretningerne jo flere ønsker at bosætte sig i byen igen til gavn for alle.

Bestyrelsen arbejder året rundt på at skabe begivenheder der trækker både på lokale og turister. Nogle af de tiltag vi har er blandt andet

• Fransk Forår med mere end 40.000 besøgende
  • Sommerlørdage med temaer tilpasset byen
  • Sankt hans
  • Fastelavn
  • Julepynt
  • Juleoptog

Vi arbejder hele tiden på flere og bedre events og har altid brug for frivillige der kan hjælpe os. Har du lyst til at være frivillig i Task Force Præstø, så læs mere og tilmeld dig.