Kræmmermarked 21. Juli 2018

Udsolgt IGEN – 25. juni kl. 14:00

Kræmmermarked i Præstø er Syd Sjællands største kræmmermarked, der tiltrækker omkring 10.000 besøgende til de ca. 160 stande og boder der findes rundt om i byens midte og på havne området.
Der er rift om pladserne og stande sælges meget hurtigt. Skal du tilmeldes til 2018 skal du gøre det snarest muligt.

Vi kan ikke garanterer strøm og ønsket placering til alle da der er begrænsede pladser i Adelgade, men vi prøver efter “først til mølle” princippet.

Praktiske informationer (VIGTIGT)

Stadestørrelser
Alle stader vil som udgangspunkt være i størrelsen ca 20 m2. Eksempelvis 4 meter i bredde og 5 meter dybde, eller omvendt.

Opstilling
Alle stader bliver optegnet aftenen før, fredag den den 20 juli, og kan fra klokken 8 lørdag morgen den 21 juli påbegyndes opstilling.

Trailer
Der kan på ingen stader garanteres plads til trailer. Medbringes trailer, skal man holde den indenfor Stadens optegnede rammer.

Toiletter
Der vil være toilet vogne opstillet strategisk mulige steder, og vil fremgå nærmere på oversigt kortene, der snarest muligt bliver lagt på Præstø handel hjemmeside.

Kort over kræmmermarked området
Der vil snarest muligt bliver udarbejdet kort, og skitse med alle stadenumre påtegnet, og derefter lagt på Præstø handel hjemmeside.

Parkering
Der er ikke mulighed for at kunne koordinere og planlægge parkering på denne dag, da så mange mennesker skal til samme sted inden for så kort tid. Alle opfordres dermed til, at ankomme i så god tid som muligt, læsse af, fjerne alle biler og trailer, og derefter stille op på staden.

Tidsrum
Kræmmermarkedet foregår mellem klokken 9 og 16. Det vil sige, at alle kræmmere skal have læsset af og forladt området med bil, inden klokken 9 !! Først klokken 16 kan der pakkes sammen og biler er igen tilladt indkørsel til området og IKKE før !!

Øvrige Præstø byhandel
Alle butikker i Præstø har på denne dag åbnet i samme tidsrum som kræmmermarkedet. Fra klokken 9-16.

Tilmelding og betaling

Tilmelding kan kun foregå elektronisk ved udfyldelse af anmodning skema. Forudbetalt betaling er en forudsætninger for deltagelse. Betaling skal ske senest en uge efter tilmelding, da staden ellers tilbydes som værende fri for andre.

Prisen for en stadeplads er
200 kr. uden strøm

Der betales forud og prisen kan ikke refunderes, mindre end 60 dage før.
Du vil modtage en mail med prisen og hvordan du betaler efter din bestilling. Tillad op til 2 dages ekspeditionstid