Kræmmermarked 17. Juli 2021

Kræmmermarked 2021 vi afventer nærmere besked

 

Kræmmermarked i Præstø er SydSjællands største kræmmermarked, der tiltrækker omkring 10.000 besøgende til de ca. 200 stande og boder der findes rundt om i byens midte og på havne området.
Der er rift om pladserne og stande sælges meget hurtigt. Skal du tilmeldes til 2021 kan du fra den 1. April tilmelde dig her på siden. Der vil blive lagt et link op som man bare skal klikke på og så tilmelder man sig ganske automatisk. 

Vi kan ikke garanterer strøm og ønsket placering til alle da der er begrænsede pladser i Adelgade, men vi prøver efter “først til mølle” princippet.

Praktiske informationer (VIGTIGT)

Stadestørrelser
Alle stader vil som udgangspunkt være i størrelsen min.  12 m2. Eksempelvis 3 meter i bredde og 4 meter dybde, eller omvendt.

Opstilling
Alle stader bliver optegnet aftenen før, fredag den 16 juli, og kan fra klokken 8 lørdag morgen den 17 juli påbegyndes opstilling.

Trailer
Der kan på ingen stader garanteres plads til trailer. Medbringes trailer, skal man holde den indenfor Stadens optegnede rammer.

Toiletter
Der vil være toilet vogne opstillet strategisk mulige steder, og vil fremgå nærmere på oversigt kortene, der snarest muligt bliver lagt på Præstø handel hjemmeside.

Kort over kræmmermarked området
Der vil snarest muligt bliver udarbejdet kort, og skitse med alle stadenumre påtegnet, og derefter lagt på Præstø handel hjemmeside.

Parkering
Der er ikke mulighed for at kunne koordinere og planlægge parkering på denne dag, da så mange mennesker skal til samme sted inden for så kort tid. Alle opfordres dermed til, at ankomme i så god tid som muligt, læsse af, fjerne alle biler og trailer, og derefter stille op på staden.

Tidsrum
Kræmmermarkedet foregår mellem klokken 10 og 16. Det vil sige, at alle kræmmere skal have læsset af og forladt området med bil, inden klokken 10 !! Først klokken 16 kan der pakkes sammen og biler er igen tilladt indkørsel til området og IKKE før !!

Øvrige Præstø byhandel
Alle butikker i Præstø har på denne dag åbnet i samme tidsrum som kræmmermarkedet. Fra klokken 10-16.

Tilmelding og betaling

Tilmelding kan kun foregå elektronisk. Forudbetalt betaling er en forudsætninger for deltagelse. 

Prisen for en stadeplads er
250 kr. uden strøm

Book en stadeplads: Klik her

Adelgade – Torv – Havnestræde
Torvestræde
Havnen
Parkeringskort

STØT LOAKLT NU

 Støt dine lokale butikker

Vi sender gratis varer ud til dig. Modtag vores tilbud direkte i din mail

Vi sender en gang om ugen